دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 16 KB
تعداد صفحات : 33
بازدیدها : 296
برچسبها : مدیریت برنامه ریزی روابط عمومی روابط عمومی سازمان
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلمدیریت و برنامه ریزی در روابط عمومی
روابط عمومی یکی از مهمترین و اساسی ترین بخشهای هر سازمان است. واحدی که پل ارتباطی میان مدیر با کارکنان سازمان مربوطه با مراجعین و بالعکس می باشد.
مدیران موفق در صنعت و بازرگانی امروز به روابط عمومی سازمان خود اهمیت ویژه ای می دهند. آنان در جستجوی برتری خلاقیت و ابتکار عمل هستند و کارشناسان ورزیده و مبتکر روابط عمومی را به کار می گیرند تا از کنش ها و واکنش های جامعه پیرامون خود آگاهی یابند انتقادات را بشنوند و به اصلاح رفتار و تولید خود بپردازند و مزیت ها و برتری های تولید و یا محصول خود را به گوش جهانیان برسانند و به آنها بقبولاند که به افکار عقاید سلیقه ها و احساساتشان احترام می گذارند.
رهبران هشیار سازمان ها امروزه این را بدیهی می دانند که پایبندی به اصول روابط عمومی تنها راه ممکن برای بقای نظام آن هاست و هر چیزی غیر این، کهنه، قدیمی و از میان رفتنی است.
یک مدیر به ویژه در سطح عالی سازمان نیاز به شناخت مخاطبان سازمان و رقبا از یک طرف و مجموعه امکانات انسانی و مادی خود از طرف دیگر دارد.
توجه به روابط انسانی و مهارت های او و علاقه مندی به حقوق انسانی راهی ممکن برای گشودن دریچه های دریای بیکران استعدادهای نهفته او در بروز خلاقیت و نوآوری محسوب می شود و صاحبان چنین اندیشه ای روابط عمومی رابه عنوان واحدی ضروری و لازم در سازمان خود می دانند و تمایلات خود به اعمال رویه های روابط عمومی را در شخص خود و سازمان شان می پرورانند چرا که بالندگی و شکوفایی روابط عمومی را موجب بقای مدیریت و سازمان خود می دانند.
فرهنگ و بستر (چاپ سوم) روابط عمومی را چنین تعریف می کند:
1- ترویج حسن رابطه وایجاد بر حسن نیت بین یک شخص یا یک موسسه بازرگانی یا یک سازمان از یک طرف با اشخاص و گروه های دیگر یا با تمام مردم جامعه از طرف دیگر به وسیله توزیع مطالب تفسیری و توسعه مبادله حسن همجواری و سنجش و مطالعه در واکنش های عمومی
درجه و میزان تفاهم و حسن نیت یک فرد یا یک موسسه و یا یک سازمان از یک طرف و جامعه از طرف دیگر
روابط عمومی؛ مدیریت مناسبات مطلوب بین سازمان و مخاطبین گوناگون مدیریت اداره، و یا فن و دانش اداره و روابط کل یک سازمان و گروه های گوناگون است. روابط عمومی فرایند شناخت، برنامه ریزی، هدایت وکنترل فعالیت هایی است که منجر به تعادل ناشی از تعامل ناشی از تعامل پایدار سیستم ها شده و بقای سیستم را ممکن می کند. ...
اولین و مهمترین مرحله فرآیند برنامه ریزی جامع، تعیین و تدوین اهداف غایی است. تدوین اهداف غایی در روابط عمومی معمولاً در سطوح بالای سازمان صورت می گیرد.
میزان رده بالای روابط عمومی با مشورت و هماهنگی مدیران ارشد سازمان تابعه، اقدام به تدوین اهداف غایی روابط عمومی می کنند. تدوین اهداف غایی روابط عمومی متأثر از اهداف غایی سازمان و در مورد فلسفه وجودی سازمان و مأموریت و مقصد آن است در اهداف غایی سازمان روابط عمومی، ارزش های حاکم بر جامعه و سازمان نهفته است و تحقق اهداف مذکور متأثر از نبش فرهنگی و ارزش های اجتماعی است.
تدوین اهداف استراتژیک روابط عمومی مستلزم درک ارزش ها و هنجارهای اجتماعی و ارزش های حاکم بر سازمان تشخیص مأموریت سازمان و واحد روابط عمومی و تبیین آنهاست. درک ارزش های حاکم بر سازمان مستلزم شناخت رابطه سازمان با جامعه و انتظارات متقابل جامعه و سازمان است، اینکه سازمان برای چه به وجود آمده است و قصد اجرای چه فعالیت هایی را دارد، انتظار جامعه از او چیست هر چند که درک فلسفه وجودی سازمان خود مستلزم شناخت ارزش ها و هنجارهای اجتماعی است لکن لازمه تدوین اهداف استراتژیک روابط عمومی یک سازمان، توجه ویژه به شناخت هنجارها و ارزش های حاکم بر جامعه و یا گروه های اجتماعی، اقتصادی سیاسی و فرهنگی ویژه است. موفقیت یک روابط عمومی در شناخت صحیح گرایش ها، اعتقادات، باورها و ارزش های اجتماعی مخاطبان نهفته است. ...
خرید و دانلود آنی فایل