پایان نامه مقایسه هوش هیجانی بین دختران عادی و فراری 25 – 15 ساله شهر تهران

پایان نامه مقایسه هوش هیجانی بین دختران عادی و فراری 25 – 15 ساله شهر تهران پایان نامه مقایسه هوش هیجانی بین دختران عادی و فراری 25 – 15 ساله شهر تهران

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 109 KB

تعداد صفحات : 54

بازدیدها : 221

برچسبها : دانلود پایان نامه پژوهش پروژه

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

پایان نامه مقایسه هوش هیجانی بین دختران عادی و فراری 25 – 15 ساله شهر تهران

پایان نامه مقایسه هوش هیجانی بین دختران عادی و فراری 25 – 15 ساله شهر تهران

چکیده :

ویژگی های رفتاری هر فردی حاصل نوع شخصیّت فردی است. و شخصیّت هم محصول استعدادها و توانایی ها و هوش و احساسات و هیجانات رفتاری افراد است در یک کلام از جمع بندی تعاریف هوش (عمومی، کلامی، فضایی، تخیّلی، حسابی، ...) می توان به این نتیجه رسید که «هوش میزان توانایی سازگاری فرد با محیط است» بدیهی است، تفاوت رفتارها و منش و شخصیت افراد به نوع احساسات و نگرش ها و گرایش ها و انتظارات و امیال و علایق فرد وابسته است.

در تحقیق حاضر نیز با عنوان بررسی هوش هیجانی دختران عادی و فراری 25 – 15 ساله شهر تهران به جستجو و بررسی نوع و میزان و مؤلفه های هوش هیجانی در دو گروه دختران 25 – 15 ساله عادی در خانواده ها و فراری پرداخته ایم.

و با فرض تفاوت در بین هوش هیجانی این دو گروه به بیان مسئله با ذکر تبیین هوش هیجانی و اهمیت و اهداف و متغیرها و تعاریف در فصل اول و نیز مبنی تئوریک و نظری آن بخصوص هوش در میان دوقلوها و بررسی هوشی روی حیوانات و پاسخ های آنها و بررسی ساعت های درونی و فیزیولوژیکی و تأثیر نور و کنترل های برون زاد و درون زاد و به بررسی انواع خواب و مراحل خواب که با سلسله اعصاب و روابط عصبی و هوشی مرتبط است اشاره شده و با پرداختن به تحقیقات انجام شده ملّی و استانی و منطقه ای فصل دوم را خاتمه داده ایم. در فصل سوم فقط به روش اجرای تحقیق (ابزارهای جامعه، حجم نمونه، روش جمع آوری اطلاعات و روش آماری) پرداخته ایم.

پژوهش در زمینۀ هیجان خواهی

پژوهشها نشان داده اند که اشخاص جوان مذکر، بین سنین نوجوانی تا اوایل دهۀ دوم زندگی، مردم فرهنگهای غربی و سفید پوستان در مقایسه با سالمندان، زنان و مردم فرهنگهای شرقی و رنگین پوستان، در مقیاس SSS نمره بیشتری به دست می آورند.

 کسانی که هیجان زیادی دارند در مقایسه با افرادی که هیجان خواهی کمی دارند، به احتمال زیادتر مواد مخدر مصرف می کنند، سیگار می کشند، الکل می نوشند، به سرعت رانندگی می کنند، اقدام به آمیزش جنسی فراوان می کنند، دست به قمار می زنند، خطر جویی جسمانی دارند، و به مکانهای ناآشنا سفر می کنند، حتی هنگامی که مسافرتها توأم با خطر هستند.

 کسانی که هیجان خواهی زیادی دارند، از نظر خودمحوری بیشتر برون گرا، خودمختار، جسور و ناهمرنگ یا ناپیرو و در ابزار هیجانی خود بی پروا هستند.

 کسانی که هیجان خواهی زیادی دارند، در مقایسه با کسانی که هیجان خواهی اندکی دارند، از نظر کارکرد شناختی نسبت به محرکهای دردناک تحمل بیشتری دارند، با سرعت بیشتری نمادها و اعداد را تشخیص می دهند و در تحریک بینایی، پیچیدگی را ترجیح می دهند. مجذوب اندیشه های گمانه ای، شبه علمی می شوند و گرفتار تفکر دارای فرایند ابتدایی هستند. 

 بررسیهای مربوط به خلق و خو در دوقلوها :

 وجود خلق و خوی فطری را با مقایسه دوقلوهای یک تخمکی (همانند)  و دو تخمکی (ناهمانند) تعیین کرده اند. اگر دوقلوهای یک تخمکی از نظر یک خلق و خوی خاص در مقایسه با دوقلوهای دو تخمکی شباهت بیشتری داشته باشند، می توان گفت که در شکل گیری خلقو خو، وراثت بیشتر از محیط دخالت دارد. 

 پنج ملاک برای تعیین وجود یک خلق و خوی ارثی عبارتند از :

 1 ) نتایج ژنتیکی بررسیهای دوقلوها ؛

 2 ) ثبات خلق و خو در طی رشد ؛

 3 ) وجود خلق و خو در بزرگسالان ؛

 4 ) وجود خلق و خو در حیوانات ؛

 5 ) انطباق پذیری. 

 شواهد موجود درباره ساعتهای درونی :

 یک ساعت درونی یا ذاتی به عنوان نوعی مکانیزم زیستی تلقی می شود که سرعت حرکت را تعیین می کند. چنین ساعت زیستی ای ذاتی است، ولی غیر از این ساعتها نشانه های راهنمای خارجی بسیاری نیز وجود دارند که چنین نقشی را ایفا می کنند، به عنوان مثال واکنش ما به روشنایی یک عملکرد درونی یا ذاتی است. ساعتهای زیستی درونی و ذاتی هستند، یعنی به وسیله مکانیزمهای زیستی تنظیم می شوند. هر دور این ساعتها می تواند 24 ساعته باشد (نظیر چرخه خواب، بیداری) 8 ساعته باشد (نظیر ریتمهای خواب) یا حتی 12 ماهه باشد (نظیر الگوهای خواب زمستانی).

 مطالعت انجام شده بر روی انسان :

 مطالعه صورت گرفته بر روی میشل سیفر تائیدی مشخص بر وجود یک ساعت ذاتی یا درونی است. او مدتها در زیرزمین (در داخل غار) به سر می برد و هیچ گونه تماسی با نور طبیعی نداشت که روز یا شب را تشخیص دهد. او می توانست فیلمهای ویدئوی تماشا کند. ولی هیچ تلویزیونی در دسترس او نبود، چون می توانست از طریق آن متوجه زمان روز یعنی ساعت شود. 

« فهرست مطالب »

فهرست                                   صفحه 

 فصل اول :

 مقدمه

 بیان مسأله

 اهمیت و ضرورت مسئله

 اهداف تحقیق

 سوالات پژوهش

 فرضیه های پژوهش

 تعاریف عملیاتی واژه ها

 فصل دوم :

 ادبیات و پیشینه تحقیق

 مبانی نظری و تئوریک

 پژوهش در زمینه هیجان خواهی

 بررسی های مربوطه به دوقلوها

 مطاعات انجام شده بر روی حیوانات

 نور عنوان و نشانه خارجی

 کنترل برون زاد

 بررسی خواب

 مراحل خواب

 تحقیقات استانی

 فصل سوم :

 روش اجرای تحقیق

 ابزار جمع آوری اطلاعات

 روش جمع آوری اطلاعات

 جامعه

 حجم نمونه

 روش آماری

 جدول داده های شماره 1 (جدول مادر)

 نمودار مقایسه هوش عادی دختران فراری و عادی

 نمودار هوش هیجانی دختران عادی و فراری

 فصل چهارم :

 تجزیه و تحلیل یافته ها 

 فصل پنجم :

 نتیجه گیری

 محدودیت ها و ملاحظات تحقیق

 پیشنهادات

 منابع و مآخذ   

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید