پروژه انضباط، اصلاح رفتار نامطلوب کارکنان، فصل دوازدهم مدیریت منابع انسانی سعادت

پروژه انضباط، اصلاح رفتار نامطلوب کارکنان، فصل دوازدهم مدیریت منابع انسانی سعادت پروژه انضباط، اصلاح رفتار نامطلوب کارکنان، فصل دوازدهم مدیریت منابع انسانی سعادت

دسته : مدیریت

فرمت فایل : powerpoint

حجم فایل : 166 KB

تعداد صفحات : 20

بازدیدها : 880

برچسبها : اصلاح رفتار نامطلوب کارکنان مدیریت منابع انسانی سعادت

مبلغ : 7000 تومان

خرید این فایل

پروژه دانلودی پاورپوینت انضباط، اصلاح رفتار نامطلوب کارکنان ( فصل دوازدهم کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت) در 20 اسلاید

کتاب مدیریت منابع انسانی اسفندیار سعادت از جمله مهمترین منابع درس مدیریت منابع انسانی در سطح کارشناسی می باشد. این فایل شامل پاورپوینت فصل دوازدهم این کتاب با عنوان (انضباط، اصلاح رفتار نامطلوب کارکنان) می باشد که می تواند به عنوان کار کلاسی ( سمینار و ارائه در کلاس) مورد استفاده قرار گیرد.

فصل دوازده مدیریت منابع انسانی اسفندیار سعادت

فهرست مطالب

مقدمه

تعریف انضباط

تغییر رفتار

تقویت مثبت

تقویت منفی

خاموشی

تنبیه

فرایند انضباط

انواع تخلفات

مهمترین دلایل غیبت کارکنان

بررسی و ارزیابی تخلفات

نکاتی که باید در رسیدگی به تخلفات اداری رعایت نمود

اثربخشی مجازات

کوتاهی در مجازات

ویژگیهای سیستم انضباطی مؤثر

انضباط مثبت (انضباط بی مجازات)

مراحل انضباط مثبت

انواع اقدامات انضباطی

جهت مشاهده لیست کامل فصول کتاب مدیریت منابع انسانی سعادت بر روی مدیریت منابع انسانی سعادت کلیک کنید.

==================

انضباط و اصلاح رفتار نامطلوب کارکنان

مقدمه

همیشه در سازمان کارکنانی وجود دارند که علی رغم سعی و کوشش مدیران و مسئولان در ایجاد محیطی مناسب برای کار و فعالیت، مساله ساز هستند و با اخلال، کارشکنی و تمرد، باعث بی نظمی و به هم ریختگی امور می گردند. این افراد اکثراً غایبند یا تأخیر دارند، با همکاران خود و مراجعان درگیری دارند، اعتنایی به دستورات رئیس و سرپرست نمی کنند، و قوانین و مقررات اداری را بی اهمیت می شمرند.

تعریف انضباط

گروهی انضباط را قدرتی دانسته اند که باید در سازمان وجود داشته باشد تا بتوان به وسیله آن کارکنانی را که قوانین و مقررات اداری را زیر پا می گذارند تنبیه نمود. گروهی نیز انضباط را وجود جو و شرایط خاصی در سازمان تعریف کرده اند که کارکنان را ملزم می کند رفتاری معقول و مقبول و در چهارچوب قوانین و مقررات سازمان در پیش گیرند. در حالی که گروه اول، انضباط را تنبیه کارکنان خاطی و گروه دوم، انضباط را رفتار منظم و مرتب آنان در سازمان می دانند، گروه سومی نیز وجود دارند که معتقدند انضباط ابزاری است که سرپرست از آن برای اصلاح رفتار نامطلوب استفاده می نماید. به عبارت دیگر، با اعمال انضباط است که کارکنان وادار به رعایت قوانین و مقررات اداری و اتخاذ رفتاری مناسب و مطابق با استانداردهای وضع شده در سازمان می گردند.

...

ویژگیهای سیستم انضباطی مؤثر

اقدامات انضباطی باید بیشتر جنبه ارشادی داشته باشد تا جزایی؛ منظور از تنبیه این نیست که افراد را به سزای اعمالشان رساند، بلکه هدف، اصلاح اعمال ناشایست و خلاف آنهاست. سیستم انضباطی در سازمان به یک بخاری داغ تشبیه گردیده و سیستمی مؤثر دانسته شده است که دارای همان خصوصیات باشد یعنی:

همان طور که دست زدن به بخاری داغ، سوزان و دردناک است، تنبیه و مجازات نیز باید تجربه ای تلخ و ناخوشایند باشد تا فرد مصمم شود دیگرآن را تکرار نکند.

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید